Tandläkare Västerås

Tandläkare i Västerås

Tandläkare Norenius: Tandvård i centrala Västerås

Som ledande privata tandvårdsklinik i centrala Västerås är Tandläkare Norenius stolta över att erbjuda en omfattande och skräddarsydd tandvård som prioriterar patientens välbefinnande. Vår klinik drivs av ett dedikerat team bestående av två erfarna tandläkare, två tandhygienister och tre kunniga tandsköterskor. Tillsammans strävar vi efter att leverera den allra bästa tandvården till våra patienter.

Vi tror på att skapa en trygg och behaglig miljö för våra patienter, vilket genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet. Genom att erbjuda en omfattande uppsättning av behandlingar och samarbeta med skickliga tandtekniker och specialistkliniker inom alla områden av tandvård, strävar vi efter att täcka alla behov som våra patienter kan ha.

Vårt team är dedikerat till att erbjuda högkvalitativ tandvård med en personlig touch. Vi tar oss tid att lyssna på våra patienters behov och skapar skräddarsydda behandlingsplaner som passar varje individs unika situation. Från rutinmässiga undersökningar till mer komplexa ingrepp, som tandborttagning eller implantat, utförs varje behandling med noggrannhet och omsorg.

En av våra populära behandlingar inkluderar tandblekning, en kosmetisk procedur som kan ge ett strålande och självsäkert leende. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom processen för att säkerställa att du får önskat resultat på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår vikten av att upprätthålla en god munhälsa och strävar efter att ge våra patienter verktygen och kunskapen för att göra det möjligt. Utöver behandlingar erbjuder vi också omfattande rådgivning och tips för att bibehålla en hälsosam tandvård i vardagen.

På Tandläkare Norenius är varje patient en del av vår tandvårdsfamilj. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer och en positiv upplevelse för varje besök. Vår passion för att erbjuda enastående tandvård och vår dedikation till patienternas välbefinnande genomsyrar allt vi gör.

Oavsett om det handlar om att boka din årliga kontroll eller att diskutera mer omfattande tandvårdsbehov, är vi här för att erbjuda expertis, stöd och omsorg. Välkommen till Tandläkare Norenius – din partner för en strålande tandhälsa i Västerås.

Vanliga frågor och svar

Hur ofta bör jag besöka tandläkaren för kontroller?

Det rekommenderas vanligtvis att besöka tandläkaren för regelbundna kontroller var sjätte till tolfte månad, men detta kan variera beroende på individuella behov och tandhälsa. Din tandläkare kan ge specifika rekommendationer baserat på din munhälsostatus.

Vad ska jag förvänta mig under en vanlig tandläkarundersökning?

En vanlig undersökning inkluderar en kontroll av tänder, tandkött och munhåla för att identifiera eventuella tandproblem eller tidiga tecken på tand- och tandköttssjukdomar. Det kan också innefatta röntgenbilder för att identifiera problem som inte syns vid en visuell inspektion.

Hur kan jag förbereda mig för mitt tandläkarbesök?

Förberedelserna inför ett tandläkarbesök kan inkludera att borsta och rengöra tänderna noggrant innan besöket samt att vara redo att diskutera din tandhälsa och eventuella problem eller frågor du har med tandläkaren.

Vad ska jag göra om jag har tandvärk eller en nödsituation med mina tänder?

Vid tandvärk eller akuta tandproblem bör du kontakta din tandläkare så snart som möjligt för att boka en tid för bedömning och behandling. Om det är en allvarlig nödsituation kan du behöva söka akut tandvård på en jourtandläkare eller på ett tandvårdsklinik med akutmottagning.

Hur vet jag om jag behöver en specialistbehandling hos en tandläkare?

Din tandläkare kan hänvisa dig till en specialist om du har specifika behov som kräver specialiserad vård, som exempelvis ortodonti (tandställning), parodontologi (tandköttsbehandlingar) eller endodonti (rotbehandlingar). Det kan vara efter en initial bedömning och diskussion om dina behov.

Vilka är fördelarna med att besöka tandläkaren regelbundet?

Regelbundna besök hos tandläkaren bidrar till att upptäcka tandproblem i ett tidigt skede, vilket kan minska risken för mer omfattande behandlingar senare. Det kan också hjälpa till att bibehålla god tandhälsa och förebygga allvarliga tillstånd såsom tandköttsproblem eller karies.

Vad gör jag om jag känner oro eller rädsla inför att besöka tandläkaren?

Om du känner oro inför att besöka tandläkaren är det viktigt att kommunicera detta med din tandläkare. Många tandläkarmottagningar är vana vid att hantera patienter med tandläkarskräck och kan erbjuda alternativ för att skapa en mer avslappnad och bekväm miljö under ditt besök.

Öppettider

Måndag: 07:00-18:00
Tisdag: 07:30-18:00
Onsdag: 07:00-15:00
Torsdag: 07:30-16:00
Fredag: 07:00-15:00

Telefon

021-12 52 53

Telefontid

Måndag: 07:30-15:00
Tisdag: 07:30-16:00
Onsdag: 07:30-15:00
Torsdag: 07:30-16:00
Fredag: 07:30-12:00